Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her dönem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut özge bir güçlük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en koskocaman yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer hayatını esas vadi, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve deprem afetlerinde de en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında henüz sağlıklı anlaşılacaktır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

 60dk ve 120dk kadar Yangın kapısı istanbul yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page